menu Request

Via Vallen - Luput Chord Gitar dan Lirik Lagu

46 views
 Intro : Am..Em..F..C..
        Dm..C..B/D#..E..
        [2x]

Am                 G
Opo bener iki sing tak roso
 Am              G     C
Opo iki sing jenenge cobo
 Dm                   Am
Ayang ayangmu sing tansah ono
     B                E
Mung awakmu sing nang moto

Am                G
Angen angen iso sesandhingan
  Am                 G     C
Karo awakmu sing ono ning angan
Dm                Am
Nanging aku kudu iso nompo
  B              E
Kahanan sing ora biso

Am               G
Dino dino aku tansah tresno
  Am            G     C
Rasane ati ora iso nompo
   Dm                  Am
Sansoyo deres tangis banyu moto
  B                    E
Luput tresno mung sing ono

Musik: Dm..Am..Dm..F..E..Am.. 

Reff:
            Dm
  Roso loro ning dodo..
  G           C
  ..Rasane tambah loro..
  F           Dm
  ..Tatu sansoyo ombo..
    E                 Am  A
  Nanging kudu tak tompo..

            Dm
  Roso loro ning dodo..
  G           C
  ..Rasane tambah loro..
  F              Dm
  ..Luput tresno sing ono
    E              Am
  Nanging kudu tak tompo..

Am               G
Dino dino aku tambah tresno
  Am            G     C
Rasane ati ora iso nompo
   Dm                  Am
Sansoyo deres tangis banyu moto
  B                    E    Am
Luput tresno mung sing ono..

Reff:
            Dm
  Roso loro ning dodo..
  G           C
  ..Rasane tambah loro..
  F           Dm
  ..Tatu sansoyo ombo..
    E                 Am  A
  Nanging kudu tak tompo..

            Dm
  Roso loro ning dodo..
  G           C
  ..Rasane tambah loro..
  F              Dm
  ..Luput tresno sing ono
    E              Am   A -B
  Nanging kudu tak tompo..

Outro : Em A D G Em F# B
        Em A D G Em F# Bm

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Dm..Am..Bb..F..
        Gm..F..E/G#..A..
       [2x]

Dm                 C
Opo bener iki sing tak roso
 Dm              C     F
Opo iki sing jenenge cobo
 Gm                   Dm
Ayang ayangmu sing tansah ono
     E                A
Mung awakmu sing nang moto

Dm                C
Angen angen iso sesandhingan
  Dm                 C     F
Karo awakmu sing ono ning angan
Gm                Dm
Nanging aku kudu iso nompo
  E              A
Kahanan sing ora biso

Dm               C
Dino dino aku tansah tresno
  Dm            C     F
Rasane ati ora iso nompo
   Gm                  Dm
Sansoyo deres tangis banyu moto
  E                    A
Luput tresno mung sing ono

Musik: Gm..Dm..Gm..Bb..A..Dm..

Reff:
            Gm
  Roso loro ning dodo..
  C           F
  ..Rasane tambah loro..
  Bb          Gm
  ..Tatu sansoyo ombo..
    A                 Dm  D
  Nanging kudu tak tompo..

            Gm
  Roso loro ning dodo..
  C           F
  ..Rasane tambah loro..
  Bb             Gm
  ..Luput tresno sing ono
    A              Dm
  Nanging kudu tak tompo..

Dm               C
Dino dino aku tambah tresno
  Dm            C     F
Rasane ati ora iso nompo
   Gm                  Dm
Sansoyo deres tangis banyu moto
  Em                   A    Dm
Luput tresno mung sing ono..

Reff:
            Gm
  Roso loro ning dodo..
  C           F
  ..Rasane tambah loro..
  Bb          Gm
  ..Tatu sansoyo ombo..
    A                 Dm  D
  Nanging kudu tak tompo..

            Gm
  Roso loro ning dodo..
  C           F
  ..Rasane tambah loro..
  Bb             Gm
  ..Luput tresno sing ono
    A              Dm   D -E
  Nanging kudu tak tompo..

Outro : Am D G C Am B E
        Am D G C Am B Em

Incoming search

chord gitar Via Vallen mudah, kunci gitar Via Vallen, chord lagu Via Vallen - Luput, chord dasar Via Vallen - Luput, chordtela Via Vallen - Luput, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Via Vallen - Luput, download lagu Via Vallen - Luput mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Via Vallen di youtube: https://youtube.com/watch?v=GJ4Y8t4gGdY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Via Vallen

Chord Lagu Terbaru

×

Account

Menu