menu Request

Via Viotz - Opo Kudu Pisah Chord Gitar dan Lirik Lagu

36 views
 Intro : C G/B Am G
        F..G..

C                G/B
 mbiyen seneng bareng kowe..
Am          Em
 saiki loro tanpo kowe
    F           C
mungkin iki wis dalane
  Dm           G
koyo ngene akhire..
               
C                G/B
 mbiyen janji ngancani aku
Am              Em              
 slalu ono neng sandingku
  F             C
nanging nyatane slirahmu
  Dm            G
tego ninggalke aku..

 F             G
opo pancen wis nasibku
 Em           Am
opo iki mergo wong tuomu
   F         G
ra ngiro tekomu 
            C    C7
mung nggawe tatu..

Reff :
            F
 opo kudu pisah..
             G
 nglarani atiku..
            Em
 opo kudu bubrah..
               Am
 tanpo mesake aku..
                Dm
 ora eling janjimu jare
              G
 ngancani aku nyatane
                  C       C7
 saiki mung ninggali tatu..

                F
 opo wis dadi karepmu..
                G
 kudu ninggalke aku..
               Em
 opo iki kabeh wis dadi
              Am
 tulise takdirku..
             Dm
 nelongso atiku..
                   G
 loro sing tak tresno..
                 C
 wis karo wong liyo..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..

 F             G
opo pancen wis nasibku
 C   G/B      Am
opo iki mergo wong tuomu
   F         G
ra ngiro tekomu 
         C
mung nggawe tatu..

Reff :
            F
 opo kudu pisah..
             G
 nglarani atiku..
            Em
 opo kudu bubrah..
               Am
 tanpo mesake aku..
                Dm
 ora eling janjimu jare
              G
 ngancani aku nyatane
                  C      C7
 saiki mung ninggali tatu..

                F
 opo wis dadi karepmu..
                G
 kudu ninggalke aku..
               Em
 opo iki kabeh wis dadi
              Am
 tulise takdirku..
             Dm
 nelongso atiku..
                   G
 loro sing tak tresno..
                 C
 wis karo wong liyo..

            F
 opo kudu pisah..
             G
 nglarani atiku..
            Em
 opo kud bubrah..
               Am
 tanpo mesake aku..
                Dm
 ora eling janjimu jare
              G
 ngancani aku nyatane
                  C      C7
 saiki mung ninggali tatu..

                F
 opo wis dadi karepmu..
                G
 kudu ninggalke aku..
               Em
 opo iki kabeh wis dadi
              Am
 tulise takdirku..
             Dm
 nelongso atiku..
                   G
 loro sing tak tresno..
                 C
 wis karo wong liyo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A E/G# F#m E
        D..E..

A                E/G#
 mbiyen seneng bareng kowe..
F#m         C#m
 saiki loro tanpo kowe
    D           A
mungkin iki wis dalane
  Bm           E
koyo ngene akhire..
               
A                E/G#
 mbiyen janji ngancani aku
F#m             C#m             
 slalu ono neng sandingku
  D             A
nanging nyatane slirahmu
  Bm            E
tego ninggalke aku..

 D             E
opo pancen wis nasibku
 C#m          F#m
opo iki mergo wong tuomu
   D         E
ra ngiro tekomu 
            A    A7
mung nggawe tatu..

Reff :
            D
 opo kudu pisah..
             E
 nglarani atiku..
            C#m
 opo kudu bubrah..
               F#m
 tanpo mesake aku..
                Bm
 ora eling janjimu jare
              E
 ngancani aku nyatane
                  A       A7
 saiki mung ninggali tatu..

                D
 opo wis dadi karepmu..
                E
 kudu ninggalke aku..
               C#m
 opo iki kabeh wis dadi
              F#m
 tulise takdirku..
             Bm
 nelongso atiku..
                   E
 loro sing tak tresno..
                 A
 wis karo wong liyo..

Musik : D E C#m F#m
        Bm E A..

 D             E
opo pancen wis nasibku
 A   E/G#     F#m
opo iki mergo wong tuomu
   D         E
ra ngiro tekomu 
         A
mung nggawe tatu..

Reff :
            D
 opo kudu pisah..
             E
 nglarani atiku..
            C#m
 opo kudu bubrah..
               F#m
 tanpo mesake aku..
                Bm
 ora eling janjimu jare
              E
 ngancani aku nyatane
                  A      A7
 saiki mung ninggali tatu..

                D
 opo wis dadi karepmu..
                E
 kudu ninggalke aku..
               C#m
 opo iki kabeh wis dadi
              F#m
 tulise takdirku..
             Bm
 nelongso atiku..
                   E
 loro sing tak tresno..
                 A
 wis karo wong liyo..

            D
 opo kudu pisah..
             E
 nglarani atiku..
            C#m
 opo kud bubrah..
               F#m
 tanpo mesake aku..
                Bm
 ora eling janjimu jare
              E
 ngancani aku nyatane
                  A      A7
 saiki mung ninggali tatu..

                D
 opo wis dadi karepmu..
                E
 kudu ninggalke aku..
               C#m
 opo iki kabeh wis dadi
              F#m
 tulise takdirku..
             Bm
 nelongso atiku..
                   E
 loro sing tak tresno..
                 A
 wis karo wong liyo..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Via Viotz mudah, kunci gitar Via Viotz, chord lagu Via Viotz - Opo Kudu Pisah, chord dasar Via Viotz - Opo Kudu Pisah, chordtela Via Viotz - Opo Kudu Pisah, lirik lagu Via Viotz - Opo Kudu Pisah, download lagu Via Viotz - Opo Kudu Pisah mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Via Viotz di youtube: https://youtube.com/watch?v=5LkxJkm5-jM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Via Viotz

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×