menu Request

Vita Lovia feat. The Sapi - Wong Ning Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

52 views
 Capo ♪ fret 2

Intro : Am..F..Dm..E..
        Am..F..Dm..E..
        F..Dm..G….

C        G
koyo ono kilat 
         Am
jroning mripatku..
  F      C            G
loro rasane.. batinku iki..
  F         G   
koyo gogrok langit..
    Em        Am
sak jroning rosoku..
       F
ra iso tak bendung
 G              C   G
udan tangis ing ati..

C               G
ora kendat nggonku 
   Am
nyawang fotomu..
        F          C
mbrebes mili banyu moto 
        G
ono ing pipi..
    F               G 
kelangan wong ning ati..
     Em       Am
sing tak tresnani..
        F
Gusti kuatno ati 
G         C
nompo kahanan iki..

Int. E..F..E….

Reff :
 Am       Em
  lilo.. ati iki..
        F          C
 rasane rung iso lilo..
 Am       G
  nompo kahanan iki
     F           C
 aku rung iso nompo..
     Dm
 kelingan..esemmu..
     Am
 aku tansah kelingan..
     F                G
 nalikane.. isih sesandingan..

 Am         Em
  angin.. wengi iki
      F          C
 kang dadi saksi bisu..
 Am      G
  anyekseni tangise
     F            C
 sak jroning batinku..
     Dm
 jerite ati iki..
      Am
 ora iso tak unekno..
             F
 mung tak pendem jeru..
 G        C
 ono ing dodo..

Musik : Am G F C
        Am G F..E..

C               G
ora kendat nggonku 
   Am
nyawang fotomu..
        F          C
mbrebes mili banyu moto 
        G
ono ing pipi..
    F               G 
kelangan wong ning ati..
     Em       Am
sing tak tresnani..
        F
Gusti kuatno ati 
G         C
nompo kahanan iki..

Int. E..F..E….

Reff :
 Am       Em
  lilo.. ati iki..
        F          C
 rasane rung iso lilo..
 Am       G
  nompo kahanan iki
     F           C
 aku rung iso nompo..
     Dm
 kelingan..esemmu..
     Am
 aku tansah kelingan..
     F                G
 nalikane.. isih sesandingan..

 Am         Em
  angin.. wengi iki
      F          C
 kang dadi saksi bisu..
 Am      G
  anyekseni tangise
     F            C
 sak jroning batinku..
     Dm
 jerite ati iki..
      Am
 ora iso tak unekno..
             F
 mung tak pendem jeru..
 G        C
 ono ing dodo..

  F        G
kuat ora kuat..
      Em         Am
kudu iso tak lakoni..
    Dm          G       C
aku percoyo wes takdire Gusti..

F           G
sabar lan tawakal
      Em        Am
aku kudu iso nompo..
      Dm
pacobaning Gusti.. 
     G      C
kang Moho Kuoso..
      Dm         G
pacobaning Gusti..
             G# A# C
kang Moho Kuoso..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm..G..Em..F#..
        Bm..G..Em..F#..
        G..Em..A….

D        A
koyo ono kilat 
         Bm
jroning mripatku..
  G      D            A
loro rasane.. batinku iki..
  G         A   
koyo gogrok langit..
    F#m       Bm
sak jroning rosoku..
       G
ra iso tak bendung
 A              D   A
udan tangis ing ati..

D               A
ora kendat nggonku 
   Bm
nyawang fotomu..
        G          D
mbrebes mili banyu moto 
        A
ono ing pipi..
    G               A  
kelangan wong ning ati..
     F#m      Bm
sing tak tresnani..
        G
Gusti kuatno ati 
A         D
nompo kahanan iki..

Int. F#..G..F#….

Reff :
 Bm       F#m
  lilo.. ati iki..
        G          D
 rasane rung iso lilo..
 Bm       A
  nompo kahanan iki
     G           D
 aku rung iso nompo..
     Em
 kelingan..esemmu..
     Bm
 aku tansah kelingan..
     G                A
 nalikane.. isih sesandingan..

 Bm         F#m
  angin.. wengi iki
      G          D
 kang dadi saksi bisu..
 Bm      A
  anyekseni tangise
     G            D
 sak jroning batinku..
     Em
 jerite ati iki..
      Bm
 ora iso tak unekno..
             G
 mung tak pendem jeru..
 A        D
 ono ing dodo..

Musik : Bm A G D
        Bm A G..F#..

D               A
ora kendat nggonku 
   Bm
nyawang fotomu..
        G          D
mbrebes mili banyu moto 
        A
ono ing pipi..
    G               A  
kelangan wong ning ati..
     F#m      Bm
sing tak tresnani..
        G
Gusti kuatno ati 
A         D
nompo kahanan iki..

Int. F#..G..F#….

Reff :
 Bm       F#m
  lilo.. ati iki..
        G          D
 rasane rung iso lilo..
 Bm       A
  nompo kahanan iki
     G           D
 aku rung iso nompo..
     Em
 kelingan..esemmu..
     Bm
 aku tansah kelingan..
     G                A
 nalikane.. isih sesandingan..

 Bm         F#m
  angin.. wengi iki
      G          D
 kang dadi saksi bisu..
 Bm      A
  anyekseni tangise
     G            D
 sak jroning batinku..
     Em
 jerite ati iki..
      Bm
 ora iso tak unekno..
             G
 mung tak pendem jeru..
 A        D
 ono ing dodo..

  G        A
kuat ora kuat..
      F#m        Bm
kudu iso tak lakoni..
    Em          A       D
aku percoyo wes takdire Gusti..

G           A
sabar lan tawakal
      F#m       Bm
aku kudu iso nompo..
      Em
pacobaning Gusti.. 
     A      D
kang Moho Kuoso..
      Em         A
pacobaning Gusti..
             A# C D
kang Moho Kuoso..

Incoming search

chord gitar The Sapi mudah, kunci gitar The Sapi, chord lagu Vita Lovia feat. The Sapi - Wong Ning Ati, chord dasar Vita Lovia feat. The Sapi - Wong Ning Ati, chordtela Vita Lovia feat. The Sapi - Wong Ning Ati, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Vita Lovia feat. The Sapi - Wong Ning Ati, download lagu Vita Lovia feat. The Sapi - Wong Ning Ati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari The Sapi di youtube: https://youtube.com/watch?v=bBGW6bdVdGo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari The Sapi

    Chord Lagu Terbaru

    ×

    Account

    Menu