menu Request

Wira Nagara - Mati Alon Alon (Koplo) Chord Gitar dan Lirik Lagu

39 views
 Intro : C G F..
        C G F..
        C G Am F
        C G F..

C         G
ja..rene aku
         Am           F
paling bisa.. gawe bungah..
C          G             
nya..tane aku
           Am             F
sing nelangsa.. pas koe lunga..

      Fm       Em
tak kira koe jawaban
  E               Am
dongaku nggo move on..
      Dm                G
jabul tekamu gawe mati alon-alon..

Reff :
       F                   Em
 ya lumrah.. jenenge menungsa..
      Dm                       C
 di gawe nyaman langsung kepikiran..
     F                Em
 ora mikir uteke, ora sehat ragane
     Dm
 ora tanggep atine..
     F               G           C
 ora guna tresnaku.. kanggo sliramu..

Musik : F..Em Am
        Dm G C..
        F..Em Am
        Dm G C..G..

C         G
u..dane deres
         Am                F
pipimu teles.. awakmu nggreges..
C           G
pi..kirmu sapa
             Am              F
sing gelem teka.. ngancani duka..?

      Fm       Em
tak kira koe jawaban
  E               Am
dongaku nggo move on..
      Dm       F        G
jabul tekamu gawe mati alon-alon..

Reff :
       F                   Em
 ya lumrah.. jenenge menungsa..
      Dm                       C
 di gawe nyaman langsung kepikiran..
     F                Em
 ora mikir uteke, ora sehat ragane
     Dm
 ora tanggep atine..
     F               G           C
 ora guna tresnaku.. kanggo sliramu..

 F                    Em  Am
aja.. maning ngajak dolan..
      Dm             G
nek karo.. wong liya koe esih 
C
yang-yangan..

 F                     Em  Am
aja.. maning ngajak kencan..
      Dm               Em
wis kesal atiku, wis entek duitku
 Fm        G
esih ora payu..

 F                    Em  Am
aja.. maning ngajak dolan..
      Dm             G
nek karo.. wong liya koe esih 
C
yang-yangan..

Reff :
     F                Em
 ora mikir uteke, ora sehat ragane
     Dm
 ora tanggep atine..
     F               G           C
 ora guna tresnaku.. kanggo sliramu..

       F
 ngancani ngana ngene
       Em
 njujugna ngendi bae
     Dm
 ora melek matane..
      Fm            G         C 
 siki kesel atiku.. karo sliramu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A E D..
        A E D..
        A E F#m D
        A E D..

A         E
ja..rene aku
         F#m          D
paling bisa.. gawe bungah..
A          E             
nya..tane aku
           F#m            D
sing nelangsa.. pas koe lunga..

      Dm       C#m
tak kira koe jawaban
  C#              F#m
dongaku nggo move on..
      Bm                E
jabul tekamu gawe mati alon-alon..

Reff :
       D                   C#m
 ya lumrah.. jenenge menungsa..
      Bm                       A
 di gawe nyaman langsung kepikiran..
     D                C#m
 ora mikir uteke, ora sehat ragane
     Bm
 ora tanggep atine..
     D               E           A
 ora guna tresnaku.. kanggo sliramu..

Musik : D..C#m F#m
        Bm E A..
        D..C#m F#m
        Bm E A..E..

A         E
u..dane deres
         F#m               D
pipimu teles.. awakmu nggreges..
A           E
pi..kirmu sapa
             F#m             D
sing gelem teka.. ngancani duka..?

      Dm       C#m
tak kira koe jawaban
  C#              F#m
dongaku nggo move on..
      Bm       D        E
jabul tekamu gawe mati alon-alon..

Reff :
       D                   C#m
 ya lumrah.. jenenge menungsa..
      Bm                       A
 di gawe nyaman langsung kepikiran..
     D                C#m
 ora mikir uteke, ora sehat ragane
     Bm
 ora tanggep atine..
     D               E           A
 ora guna tresnaku.. kanggo sliramu..

 D                    C#m  F#m
aja.. maning ngajak dolan..
      Bm             E
nek karo.. wong liya koe esih 
A
yang-yangan..

 D                     C#m  F#m
aja.. maning ngajak kencan..
      Bm               C#m
wis kesal atiku, wis entek duitku
 Dm        E
esih ora payu..

 D                    C#m  F#m
aja.. maning ngajak dolan..
      Bm             E
nek karo.. wong liya koe esih 
A
yang-yangan..

Reff :
     D                C#m
 ora mikir uteke, ora sehat ragane
     Bm
 ora tanggep atine..
     D               E           A
 ora guna tresnaku.. kanggo sliramu..

       D
 ngancani ngana ngene
       C#m
 njujugna ngendi bae
     Bm
 ora melek matane..
      Dm            E         A..
 siki kesel atiku.. karo sliramu..

Incoming search

chord gitar Wira Nagara mudah, kunci gitar Wira Nagara, chord lagu Wira Nagara - Mati Alon Alon (Koplo), chord dasar Wira Nagara - Mati Alon Alon (Koplo), chordtela Wira Nagara - Mati Alon Alon (Koplo), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Wira Nagara - Mati Alon Alon (Koplo), download lagu Wira Nagara - Mati Alon Alon (Koplo) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Wira Nagara di youtube: https://youtube.com/watch?v=96tNaAX3cJY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Wira Nagara

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu