menu Request

Woro Widowati - Angin Wengi Chord Gitar dan Lirik Lagu

83 views
 Intro : C Em F G
        Am Em F G..

C               Em
 kroso sepi.. roso neng atiku..
F                 Em
 urip dewe neng kene tanpo tresnamu..
F                   C       Am
 pirang sasi suwene ora ketemu..
Dm                  G
 ra ono liyane sing tak tunggu-tunggu..

C                 Em
 koyongene.. wong yen nandang rindu..
F                    Em
 saben wengi mripat iki angel turu..
F                   C         Am
 umpomo kangenku klakon entok jantu..
D                G
 rasane aku koyo ketiban ndaru..

Reff :
   C                   Em
 angin wengi.. gawanen kangenku
     F                      G
 gawanen kangenku kanggo slirane..
    C                    Em
 lintang luku.. sawangen awakku..
        F                 G
 neng kene aku ngenteni tekane..

 F                C       Am
 wes seprene.. ra ono kabare..
   Dm         G        C
 kangen.. ngenteni tekane..

Musik : Am F G..
        C F G..
        C F G..
        F..C..Am D G..

C                 Em
 koyongene.. wong yen nandang rindu..
F                    Em
 saben wengi mripat iki angel turu..
F                   C         Am
 umpomo kangenku klakon entok jantu..
D                G
 rasane aku koyo ketiban ndaru..

Reff :
   C                   Em
 angin wengi.. gawanen kangenku
     F                      G
 gawanen kangenku kanggo slirane..
    C                    Em
 lintang luku.. sawangen awakku..
        F                 G
 neng kene aku ngenteni tekane..

 F                C       Am
 wes seprene.. ra ono kabare..
   Dm         G        C
 kangen.. ngenteni tekane..

Musik : Am F G..
        C F G..
        C F G..
        F..C..Am D G..

C                 Em
 koyongene.. wong yen nandang rindu..
F                    Em
 saben wengi mripat iki angel turu..
F                   C         Am
 umpomo kangenku klakon entok jantu..
D                G
 rasane aku koyo ketiban ndaru..

Reff :
   C                   Em
 angin wengi.. gawanen kangenku
     F                      G
 gawanen kangenku kanggo slirane..
    C                    Em
 lintang luku.. sawangen awakku..
        F                 G
 neng kene aku ngenteni tekane..

 F                C       Am
 wes seprene.. ra ono kabare..
   Dm         G        C
 kangen.. ngenteni tekane..
   Dm         G      (C)
 kangen.. ngenteni tekane..

Outro : C..F G
        C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G Bm C D
        Em Bm C D..

G               Bm
 kroso sepi.. roso neng atiku..
C                 Bm
 urip dewe neng kene tanpo tresnamu..
C                   G       Em
 pirang sasi suwene ora ketemu..
Am                  D
 ra ono liyane sing tak tunggu-tunggu..

G                 Bm
 koyongene.. wong yen nandang rindu..
C                    Bm
 saben wengi mripat iki angel turu..
C                   G         Em
 umpomo kangenku klakon entok jantu..
A                D
 rasane aku koyo ketiban ndaru..

Reff :
   G                   Bm
 angin wengi.. gawanen kangenku
     C                      D
 gawanen kangenku kanggo slirane..
    G                    Bm
 lintang luku.. sawangen awakku..
        C                 D
 neng kene aku ngenteni tekane..

 C                G       Em
 wes seprene.. ra ono kabare..
   Am         D        G
 kangen.. ngenteni tekane..

Musik : Em C D..
        G C D..
        G C D..
        C..G..Em A D..

G                 Bm
 koyongene.. wong yen nandang rindu..
C                    Bm
 saben wengi mripat iki angel turu..
C                   G         Em
 umpomo kangenku klakon entok jantu..
A                D
 rasane aku koyo ketiban ndaru..

Reff :
   G                   Bm
 angin wengi.. gawanen kangenku
     C                      D
 gawanen kangenku kanggo slirane..
    G                    Bm
 lintang luku.. sawangen awakku..
        C                 D
 neng kene aku ngenteni tekane..

 C                G       Em
 wes seprene.. ra ono kabare..
   Am         D        G
 kangen.. ngenteni tekane..

Musik : Em C D..
        G C D..
        G C D..
        C..G..Em A D..

G                 Bm
 koyongene.. wong yen nandang rindu..
C                    Bm
 saben wengi mripat iki angel turu..
C                   G         Em
 umpomo kangenku klakon entok jantu..
A                D
 rasane aku koyo ketiban ndaru..

Reff :
   G                   Bm
 angin wengi.. gawanen kangenku
     C                      D
 gawanen kangenku kanggo slirane..
    G                    Bm
 lintang luku.. sawangen awakku..
        C                 D
 neng kene aku ngenteni tekane..

 C                G       Em
 wes seprene.. ra ono kabare..
   Am         D        G
 kangen.. ngenteni tekane..
   Am         D      (G)
 kangen.. ngenteni tekane..

Outro : G..C D
        G..

Incoming search

chord gitar Woro Widowati mudah, kunci gitar Woro Widowati, chord lagu Woro Widowati - Angin Wengi, chord dasar Woro Widowati - Angin Wengi, chordtela Woro Widowati - Angin Wengi, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Woro Widowati - Angin Wengi, download lagu Woro Widowati - Angin Wengi mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Woro Widowati di youtube: https://youtube.com/watch?v=mYvS3-yW30Y

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Woro Widowati

Chord Lagu Terbaru

Chord Lagu Pilihan

×

Account

Menu