menu Request

Woro Widowati - Eleng Gematimu Chord Gitar dan Lirik Lagu

50 views
 Capo di fret 6

Intro : C G Am G
        F D G

  C
kelingan naliko kowe
     Em
sumende neng pundakku
          Am
lungguh jejer kowe kondo
       Em
marang aku
     F                C
kowe lan aku kudu pepisahan
Am         Dm
 ngiklaske kowe
     G          C
karo wong wedok liyan..

C
langit wis mendung
         Em
pratondo arepe udan
        Am
ati nggaret kelingan kowe sing
    Em
wis dadi kenangan
     F                   C
kowe nglanggeti sucine katresnan
Am   Dm
 aku mung pasrah
       G       C
marang Gusti pengeran..

-G     Am              Em
 eleng esemmu.. manise gemuyumu
      F            G         C
ugo kelingan gematimu marang aku
-G     Am               Em
 eleng swaramu.. angete rangkulanmu
      F            D           G
ugo kelingan nalikane ngancani aku..

Reff :
           C
 tak empet neng njero dodo
 -G       Am
  weruh kowe karo wong liyo
           Dm
 neng nyatane..
       G
 kok malah soyo keloro..

          C
 wis tak eremake netro
 -G       Am
  weruh kowe karo wong liyo
           Dm
 neng nyatane..
       G
 kok malah soyo keloro..

   Em
 kudu ngiklaske kowe
     Am
 nyanding karo wong liyo
     Dm                       G
 senadyan neng atiku keloro-loro
       (F)
 keloro-loro..

Musik : F Em Dm C
        F Em Am D G

Reff :
           C
 tak empet neng njero dodo
         Am
 weruh kowe karo wong liyo
         Dm
 neng nyatane..
       G
 kok malah soyo keloro..

          C
 wis tak eremake netro
 -G         Am
  nyawang kowe karo wong liyo
           Dm
 neng nyatane..
       G
 kok malah soyo keloro..

           C
 tak empet neng njero dodo
 -G       Am
  weruh kowe karo wong liyo
         Dm
 neng nyatane..
       G
 kok malah soyo keloro..

          C
 wis tak eremake netro
 -G         Am
  nyawang kowe karo wong liyo
           Dm
 neng nyatane..
 F      G
  kok malah soyo keloro..

Outro : F Em Am D G

Catatan :
Chord diatas kita mudahkan.

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F# C#/F D#m C#
        B G#/C C#

  F#
kelingan naliko kowe
     A#m
sumende neng pundakku
          D#m
lungguh jejer kowe kondo 
       A#m
marang aku
     B                F# 
kowe lan aku kudu pepisahan
D#m        G#m
 ngiklaske kowe
     C#         F#
karo wong wedok liyan..

F#
langit wis mendung
         A#m
pratondo arepe udan
        D#m
ati nggaret kelingan kowe sing
    A#m
wis dadi kenangan
     B                   F#
kowe nglanggeti sucine katresnan
D#m  G#m
 aku mung pasrah
       C#      F#
marang Gusti pengeran..

-C#/F  D#m             A#m
 eleng esemmu.. manise gemuyumu
      B            C#        F#
ugo kelingan gematimu marang aku
-C#/F  D#m              A#m
 eleng swaramu.. angete rangkulanmu
      B            G#/C        C#
ugo kelingan nalikane ngancani aku..

Reff :
           F#
 tak empet neng njero dodo
 -C#/F    D#m
  weruh kowe karo wong liyo
           G#m
 neng nyatane..
       C#
 kok malah soyo keloro..

          F#
 wis tak eremake netro
 -C#/F    D#m
  weruh kowe karo wong liyo
           G#m
 neng nyatane..
       C#
 kok malah soyo keloro..

   A#m
 kudu ngiklaske kowe
     D#m
 nyanding karo wong liyo
     G#m                      C#
 senadyan neng atiku keloro-loro
       (B)
 keloro-loro..

Musik : B  A#m  G#m  F#
        B  A#m D#m -G#/C C#

Reff :
           F#
 tak empet neng njero dodo
         D#m
 weruh kowe karo wong liyo
         G#m
 neng nyatane..
       C#
 kok malah soyo keloro..

          F#
 wis tak eremake netro
 -C#/F      D#m
  nyawang kowe karo wong liyo
           G#m
 neng nyatane..
       C#
 kok malah soyo keloro..

           F#
 tak empet neng njero dodo
 -C#/F    D#m
  weruh kowe karo wong liyo
         G#m
 neng nyatane..
       C#
 kok malah soyo keloro..

          F#
 wis tak eremake netro
 -C#/F      D#m
  nyawang kowe karo wong liyo
           G#m
 neng nyatane..
 B      C#
  kok malah soyo keloro..

Outro : B  A#m  D#m G# C#

Incoming search

chord gitar Woro Widowati mudah, kunci gitar Woro Widowati, chord lagu Woro Widowati - Eleng Gematimu, chord dasar Woro Widowati - Eleng Gematimu, chordtela Woro Widowati - Eleng Gematimu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Woro Widowati - Eleng Gematimu, download lagu Woro Widowati - Eleng Gematimu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Woro Widowati di youtube: https://youtube.com/watch?v=1ntoHwJEjYs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Woro Widowati

Chord Lagu Terbaru

×

Account

Menu