menu Request

Woro Widowati - Mati Urip Chord Gitar dan Lirik Lagu

55 views
 Intro : C..G F G# G..
        C Em Am..F..G..

     C      Em            Am
mati urip.. sing ning ati siji..
    F                      G
ora ono wong liyo sing tak kangeni..
    Em                      Am
senajan sewu gunung sing ngalangi..
         F                      G
nanging aku ra mundur tetep nggoleki..

       C        G            Am   Em
nganti mbesok.. sak betahing bumi..
      F                   G
ora bakal luntur tresnaku iki..
    Em                Am
senajan sewu kutho ngalangi..
      F             G    F
aku tetep setyo ngenteni..

Reff :
 F  G          C                Em
    aku ning kene.. kowe ning kono..
            F                G
 sing tak jaluk.. kowe jo ngliyo..
            C                Em
 aku ning kene.. kowe ning kono..
         F            G
 tresno iki.. ojo diparo..

      Am             Em
 ning ati.. kowe tak pujo..
        F      G          C 
 nganti mati.. ra bakal cidro..

Musik : D#  G  F  C
        D#  G  F  C
         Dm G C G

     C      G             Am   Em
mati urip.. sing ning ati siji..
    F                      G
ora ono wong liyo sing tak kangeni..
    Em                      Am
senajan sewu gunung sing ngalangi..
         F                      G
nanging aku ra mundur tetep nggoleki..

       C        G       Am       Em
nganti mbesok.. sak betahing bumi..
      F                   G
ora bakal luntur tresnaku iki..
    Em             Am
senajan sewu kutho ngalangi..
      F             G
aku tetep setyo ngenteni..

Reff :
 F  G          C                Em
    aku ning kene.. kowe ning kono..
            F                G
 sing tak jaluk.. kowe jo ngliyo..
            C                Em
 aku ning kene.. kowe ning kono..
         F            G
 tresno iki.. ojo diparo..

      Am             Em
 ning ati.. kowe tak pujo..
        F      G          C 
 nganti mati.. ra bakal cidro..
      Am             Em
 ning ati.. kowe tak pujo..
        F      G          C 
 nganti mati.. ra bakal cidro..

Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Woro Widowati mudah, kunci gitar Woro Widowati, chord lagu Woro Widowati - Mati Urip, chord dasar Woro Widowati - Mati Urip, chordtela Woro Widowati - Mati Urip, lirik lagu Woro Widowati - Mati Urip, download lagu Woro Widowati - Mati Urip mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Woro Widowati di youtube: https://youtube.com/watch?v=AgsvqjyiXKM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Woro Widowati

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×