menu Request

Xaluna - Getun Chord Gitar dan Lirik Lagu

36 views
 C
iki takdirku
A           Dm
 iki wes karmaku
Fm          Am G   F -Em
 biyen natu a..ti..mu
Dm     G       C
 loro iki wes lakonku..

Intro : F  C  F  G..

C       G       Am       G
saiki kelakon kelaran atiku
   F              Em
mbiyen perih seng tak nehke
      Dm          G
tibo aku seng ngrasakke..

  Em
jujur abot tenan
        Am           A
arep mlaku ra duwe dalan
          Dm
mung sewu ngapuro..
F         G    C  
 mugo seh iso tok tompo..

F
 butuh wektu suwe
   C           Am
anggonku nglalekke
Dm         G        C
 kabeh tak lakoni dewe..

F
 saiki kowe sambat
C       Am
loro atimu
      Dm        G    C   F G
tanggungen dewe.. karmamu..


Reff :
 C                   F
 aku luput ninggalke kowe..
        G
 dinggo wong seng
               C   C-GB
 ora tulus tresnane..
 Am                Dm
 saben dino di sepelekke atine
 G                    C
 bedo karo pas bareng kowe..

 C                F
 wektu raiso di baleni..
         G                  C   C-GB
 ngertio biyen koe ra tak larani..
 Am                     Dm
 seng tak isane yo mung getun..
         G                   C
 yen iso bali tak ucap matur nuwun..

Musik : F  C  F  G
        F G Em Am
        Dm G C G

      C
biyen aku tok tinggal
tanpo pamit kui loro
    Am
suwene bareng-bareng
kok kowe tego
     Dm
loro mung tak nggo dewe
koe raono kabare
      G
tiwas ati wes mari
koe teko sakpenake..

     C
perkoro saiki susah
kui tanggunganmu dewe
Am
uwes takdire
banjur aku kon kepiye
    Dm
aku wes iso lali
sampun ilang roso ati
    G
cerito seng wes bubar
                       C
ngapunten raiso di baleni..

F
 butuh wektu suwe
   C           Am
anggonku nglalekke
Dm         G        C
 kabeh tak lakoni dewe..

F
 saiki kowe sambat
C       Am
loro atimu
      Dm        G    C   G
tanggungen dewe.. karmamu..


Reff :
 C                   F
 aku luput ninggalke kowe..
        G
 dinggo wong seng
               C   C-GB
 ora tulus tresnane..
 Am                Dm
 saben dino di sepelekke atine
 G                    C
 bedo karo pas bareng kowe..

 C                F
 wektu raiso di baleni..
         G                  C   C-GB
 ngertio biyen koe ra tak larani..
 Am                     Dm
 seng tak isane yo mung getun..
         G                   C
 yen iso bali tak ucap matur nuwun..


Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Incoming search

chord gitar Xaluna mudah, kunci gitar Xaluna, chord lagu Xaluna - Getun, chord dasar Xaluna - Getun, chordtela Xaluna - Getun, lirik lagu Xaluna - Getun, download lagu Xaluna - Getun mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Xaluna di youtube: https://youtube.com/watch?v=fncRaitBN08

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Xaluna

Chord Lagu Lainnya

Baca Lirik Lagu Lainnya

×