menu Request

Yeni Inka ft. Ageng Music - Lilo Chord Gitar dan Lirik Lagu

116 views
 Intro : Am..Dm G..C
        Am..Dm E..Am..

Am       F        Am
 opo wis ora kelingan..
       Dm                  E
sumpah janjimu mung marang aku..
Dm                     E
 sineksen lintang rembulan..
    F                       E
jarene tresnamu mung kanggo aku..

                    Am
wis nganti telung ketigo..
        Dm                E
nanging sliramu ora kirem warto..
Dm                E
 bareng saiki wis teko..
       F             E      Am
kowe malah nggandeng wanito liyo..

Reff :
     A            Dm
 ora nyono ora ngiro..
        G             C
 kowe medhot.. taline asmoro..
 F                    E
  tresnaku kang tulus suci..
         E      F              Am
 ra mbok jogo.. malah mbok blenjani..

     A            Dm
 opo pancen wis nasibku
        G               C
 kudu pisa..han karo sliramu..
 F                    E
  nadyan abot jroning ati..
          E                Am
 nanging aku.. ra biso ngoncati..

Am     F          Am
 lilo atiku wis lilo..
       Dm             E
nadyan batinku keloro-loro..
Dm                  E
 nanging aku ra kuwowo..
       F    E           Am
mergo atiku wis kebacut tresno..

Musik : Am..Dm G..C
        Am..Dm E..Am..

Am       F        Am
 opo wis ora kelingan..
       Dm                  E
sumpah janjimu mung marang aku..
Dm                     E
 sineksen lintang rembulan..
    F                       E
jarene tresnamu mung kanggo aku..

                    Am
wis nganti telung ketigo..
        Dm                E
nanging sliramu ora kirem warto..
Dm                E
 bareng saiki wis teko..
       F             E      Am
kowe malah nggandeng wanito liyo..

Reff :
        A         Dm
 ora nyono ora ngiro..
        G             C
 kowe medhot.. taline asmoro..
 F                    E
  tresnaku kang tulus suci..
         E      F              Am
 ra mbok jogo.. malah mbok blenjani..

     A            Dm
 opo pancen wis nasibku
        G               C
 kudu pisa..han karo sliramu..
 F                    E
  nadyan abot jroning ati..
          E            Am
 nanging aku.. ra biso ngoncati..

Am     F          Am
 lilo atiku wis lilo..
       Dm             E
nadyan batinku keloro-loro..
Dm                  E
 nanging aku ra kuwowo..
       F    E           Am
mergo atiku wis kebacut tresno..

Incoming search

chord gitar Ageng Music mudah, kunci gitar Ageng Music, chord lagu Yeni Inka ft. Ageng Music - Lilo, chord dasar Yeni Inka ft. Ageng Music - Lilo, chordtela Yeni Inka ft. Ageng Music - Lilo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Yeni Inka ft. Ageng Music - Lilo, download lagu Yeni Inka ft. Ageng Music - Lilo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ageng Music di youtube: https://youtube.com/watch?v=Mu1C13rr_Ck

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Ageng Music

Chord Lagu Terbaru

×

Account

Menu