menu Request

Yuni Rahayu X Hery Receh - Ora Bisa Lumaku Chord Gitar dan Lirik Lagu

256 views
 Capo ♪ fret 5

Intro : C..Dm..G..C..
        A..Dm..F G C..

  C                      Dm
langit peteng ora ono lintang..
        G                  C
nanging tresnamu gawe padange ati..
 Em                     Am
awan bengi.. tansah kelingan..
    F                       G
tresno suci.. sumeleh ning ati..

  C                       Dm
marang Gusti kang Moho Kuoso..
G                     C
 panyuwunku yo mung siji..
   Em                  Am
sliramu seko mlethekke suryo..
      F        G          C
tekan metune.. rembulan wengi..

Int. F G C..

Reff :
       C                     F
 angin wengi sampekno roso kangenku..
  Dm          G           C
 senajan wis ora.. bisa lumaku..
       A                    Dm
 pangestu wong tuamu rabisa tak tuku..
       F                          G
 mesem bebarengan mung dadi ngimpiku..
      C                      F
 rembulan lintang bisikno suaraku..

       Dm          G            C
 penginku bisa nyanding karo slirane
     A                     Dm
 aku rabiso ngempet roso kangenku..
      F        G          C
 mugo pacoban iki.. ono dalane..

Musik : Am..Dm..Bm..E..
        F..Dm..G..C..G..

  C                      Dm
langit peteng ora ono lintang..
        G                  C
nanging tresnamu gawe padange ati..
 Em                     Am
awan bengi.. tansah kelingan..
    F                       G
tresno suci.. sumeleh ning ati..

  C                       Dm
marang Gusti kang Moho Kuoso..
G                     C
 panyuwunku yo mung siji..
   Em                  Am
sliramu seko mlethekke suryo..
      F        G          C
tekan metune.. rembulan wengi..

Int. F G C..

Reff :
       C                     F
 angin wengi sampekno roso kangenku..
  Dm          G           C
 senajan wis ora.. bisa lumaku..
       A                    Dm
 pangestu wong tuamu rabisa tak tuku..
       F                          G
 mesem bebarengan mung dadi ngimpiku..
      C                      F
 rembulan lintang bisikno suaraku..

       Dm          G            C
 penginku bisa nyanding karo slirane
     A                     Dm
 aku rabiso ngempet roso kangenku..
      F        G          C
 mugo pacoban iki.. ono dalane..
      F        G          C
 mugo pacoban iki.. ono dalane..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F..Gm..C..F..
        D..Gm..Bb C F..

  F                      Gm
langit peteng ora ono lintang..
        C                  F
nanging tresnamu gawe padange ati..
 Am                     Dm
awan bengi.. tansah kelingan..
    Bb                      C
tresno suci.. sumeleh ning ati..

  F                       Gm
marang Gusti kang Moho Kuoso..
C                     F
 panyuwunku yo mung siji..
   Am                  Dm
sliramu seko mlethekke suryo..
      Bb       C          F
tekan metune.. rembulan wengi..

Int. Bb C F..

Reff :
       F                     Bb
 angin wengi sampekno roso kangenku..
  Gm          C           F
 senajan wis ora.. bisa lumaku..
       D                    Gm
 pangestu wong tuamu rabisa tak tuku..
       Bb                         C
 mesem bebarengan mung dadi ngimpiku..
      F                      Bb
 rembulan lintang bisikno suaraku..

       Gm          C            F
 penginku bisa nyanding karo slirane
     D                     Gm
 aku rabiso ngempet roso kangenku..
      Bb       C          F
 mugo pacoban iki.. ono dalane..

Musik : Dm..Gm..Em..A..
        Bb..Gm..C..F..C..

  F                      Gm
langit peteng ora ono lintang..
        C                  F
nanging tresnamu gawe padange ati..
 Am                     Dm
awan bengi.. tansah kelingan..
    Bb                      C
tresno suci.. sumeleh ning ati..

  F                       Gm
marang Gusti kang Moho Kuoso..
C                     F
 panyuwunku yo mung siji..
   Am                  Dm
sliramu seko mlethekke suryo..
      Bb       C          F
tekan metune.. rembulan wengi..

Int. Bb C F..

Reff :
       F                     Bb
 angin wengi sampekno roso kangenku..
  Gm          C           F
 senajan wis ora.. bisa lumaku..
       D                    Gm
 pangestu wong tuamu rabisa tak tuku..
       Bb                         C
 mesem bebarengan mung dadi ngimpiku..
      F                      Bb
 rembulan lintang bisikno suaraku..

       Gm          C            F
 penginku bisa nyanding karo slirane
     D                     Gm
 aku rabiso ngempet roso kangenku..
      Bb       C          F
 mugo pacoban iki.. ono dalane..
      Bb       C          F
 mugo pacoban iki.. ono dalane..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hery Receh mudah, kunci gitar Hery Receh, chord lagu Yuni Rahayu X Hery Receh - Ora Bisa Lumaku, chord dasar Yuni Rahayu X Hery Receh - Ora Bisa Lumaku, chordtela Yuni Rahayu X Hery Receh - Ora Bisa Lumaku, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Yuni Rahayu X Hery Receh - Ora Bisa Lumaku, download lagu Yuni Rahayu X Hery Receh - Ora Bisa Lumaku mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hery Receh di youtube: https://youtube.com/watch?v=u7H_UuPv8Yg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Hery Receh

Chord Lagu Lainnya

×