menu Request

Mencintai Dengan Ngeyel - Vadesta ( Tutorial Gitar ) Viral Tiktok

Deskripsi

Follow Me : https://instagram.com/yudahendra_

Ra kabeh sing mbok tresnani,
Mbalik nresnani kowe..
Tapi kowe tetep ngeyel wae..

Piye kabarmu tresnoku sing wingi,
Opo pilihanmu wis dadi karepe ati..
Yen tak sawang esemmu soyo ilang,
Opo kowe ra entuk kebahagiaan..

Opo ra kesel atimu,
Nutupi roso gengsimu..
Opo ra kesel atimu,
Merjuangke tresno semu..

Ra kabeh sing mbok perjuangke,
Kuwi ngerti kowe..
Tapi kowe tetep merjuangke de’e..

Ra kabeh sing mbok tresnani,
Mbalik nresnani kowe..
Tapi kowe tetep ngeyel wae..

Mbesuk yen kowe uwis ora krungu kabarku,
Ngapuranen aku wis tau ngarepke kowe..
Begitu dalam nganti aku sadar,
Yen tresnomu dudu dinggo aku..

Link Download Lagu MP3

Download



Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Chord Lagu Terbaru

×

Account

Menu