menu Request

MENCINTAI DENGAN NGEYEL - COVER UKULELE BY NOVI APRILIA

Deskripsi

#coverukulele #m #ukulelesenar4 #cover #viraltiktok



MENCINTAI DENGAN NGEYEL - COVER UKULELE BY NOVI APRILIA


MENCINTAI DENGAN NGEYEL - COVER UKULELE BY NOVI APRILIA


MENCINTAI DENGAN NGEYEL - COVER UKULELE BY NOVI APRILIA


Instagram : @xxnovy_
https://www.instagram.com/xxnovy_/

Tik Tok : @xxnovy_
https://vt.tiktok.com/ZSehcbyaY/

Snack video : @xxnovy_
https://sck.io/u/qBY4qbtp


Lirik :

Ra kabeh sing mbok tresnani,
Mbalik nresnani kowe..
Tapi kowe tetep ngeyel wae..

Piye kabarmu tresnoku sing wingi,
Opo pilihanmu wis dadi karepe ati..
Yen tak sawang esemmu soyo ilang,
Opo kowe ra entuk kebahagiaan..

Opo ra kesel atimu,
Nutupi roso gengsimu..
Opo ra kesel atimu,
Merjuangke tresno semu..

Ra kabeh sing mbok perjuangke,
Kuwi ngerti kowe..
Tapi kowe tetep merjuangke de’e..

Ra kabeh sing mbok tresnani,
Mbalik nresnani kowe..
Tapi kowe tetep ngeyel wae..

Mbesuk yen kowe uwis ora krungu kabarku,
Ngapuranen aku wis tau ngarepke kowe..
Begitu dalam nganti aku sadar,
Yen tresnomu dudu dinggo aku..

Reff:
Ra kabeh sing mbok perjuangke,
Kuwi ngerti kowe..
Tapi kowe tetep merjuangke de’e..

Ra kabeh sing mbok tresnani,
Mbalik nresnani kowe..
Tapi kowe tetep ngeyel wae..

Mbesuk yen kowe uwis ora krungu kabarku,
Ngapuranen aku wis tau ngarepke kowe..
Begitu dalam nganti aku sadar,
Yen tresnomu dudu dinggo aku..
Yen tresnomu dudu dinggo aku..
Yen tresnomu..dudu dinggo aku..

Link Download Lagu MP3

Download



Baca selengkapnya ›
Dukung Kami

Bagikan: WhatsApp Tweet Facebook

Chord Lagu Terbaru

×

Account

Menu